MJÖLISFJÄRIL

Vissa har husdjur medan jag har mjöldjur. Han var bra sällskap när jag bakade men det blev till att baka med grahamsmjöl efter den supermysiga upptäcken. Man kan ju inte förstöra mjölisfjärils hem!

FIKASKRÄP, INTE OK!

Är det detta som hamnar i soptunnan efter en filmkväll? Då är det skärpning som gäller för allt går ju att återanvända! Varför inte smälta ner tobleroneplasten till en plastficka, eller sy ett par strumpor av muffinsformar? Superfint blir det och satan vad fikaguden kommer tacka dig!

COLIS

Minicolis är här! Finns att hämtas hos närmaste burkutdelare någonstans i landet. Snålisarna kunde inte dela med sig mer än 1,5 dl men pantpengarna fick jag behålla själv! YEEEY!

SNACKSFAVORITEN

Kolla vad smaskens man hitta i skafferiet! Nu blir det supersnacks till filmkvällen!

#6 DEN MEST SNABBASTE CHOKLADEN

 

Bilderna säger ju allt... Finns det liksom något snabbare än Mars från T-Snabben?


#5 CHOKLADEN JAG SENAST ÅT


Det var det holländska mackpålägget som uttalas Hachel Slach. Vet inte riktigt hur det stavas men gott är det iaf! Det ser ut som strössel, men låt dig inte luras för den mjuka konsistens är awesome. Riktigt god lunchmacka må jag säga!

#4 DEN GODASTE CHOKLADEN!

Världens underbaraste choklad! Till jul blir det nog några fler än en kalender... Men vad gör man inte för att få upp jul-stämmningen än att äta kalawesome god kalender-choklad?!

#3 CHOKLADEN JAG INTE HAR SMAKAT (ÄN)

Även om den inte är till för ätning så är den ju chokladig... måste smakas!

KANELBULLENS-DAG

Jag älskar svenskarna som kom på att det inte bara är mammor, pappor och döda kristna som ska ha egna dagar på året utan även fikat!

#2 WIKIPEDIA-FAKTA OM CHOKLAD


"När mjölk ingår i blandningen kallas den mjölkchoklad."
-
Det du inte visste om mjöklchoklad, citerat från Wikipedia.

#1. CHOKLADEN JAG VILL HA I VINTER

Lätt de här chokladskorna med dobbar! Man halkar ju ingenting när det är isigt, man är allmänt cool i dom, och sen så kan man ju bara käka upp dom när man känner det dagliga sockarsuget (även om man nog känner en touch av sura tår vid smaklökarna)!

CHOKLADVECKA

Från någon sida om Anna Skipper... det var nog hon som smyg-tjockade i sig chokladen efter fotograferingen.

Tänkte köra en chokladvecka från och med imorrn med bara massa härliga chokladinlägg! Det blir 2 st om dagen och vad dom handlar om får ni se då.
-
PS. Ser inte chokladflarnen liiiite mer ut som renskav än choklad? Detta MÅSTE analyseras!

KALAS

Nostalgi-tårta or whaaaat??
Kalawesome kalaslek där man får
Fäst ett rep i huvudhöjd tvärs igenom rummet. Sätt fast kex med hjälp av tråd på repet, ett kex per deltagare, och gör upp en startlinje som deltagarna ställer sig bakom. På startsignalen ska deltagarna springa fram och med händerna på ryggen och äta upp sitt kex. Den som först ätit upp sitt kex har vunnit.

DISKIS-TRASIS

Lagerhaus.se

 

Den här ska jag lätt köpa när det blir egen lägenhet, men jag måste skriva till en liten sak längst ner på den: "PS. Men jag kan diska åt dig!"


TJOCK TJEJ.

Ja, det blev ju lite godis (lite godis=0,946 kg). Karamellus Kungus gör lördagskvällen komplett! Lätt värt att köpa godis för 30 riksdaler för att få läsa sagan på den rosa delan av påsen!

2,90 KR/HG

Känner du just idag känslan av att massa godis för 2,90 kr/hg skulle vara kalasgott? Jag kan nu meddela att du kan få din dröm uppfylld! Sätt på dig sabb-hjälmen och hoppa upp på segwayn så fort du bara kan för att ta dig till Coop Extra i Vallis-centrum!
PS! Du får max köpa 3 kg så där sprack förmodligen din dröm om att käka 10 kg godis på 1 timme... SYND!

RSS 2.0